IMG_E5293.JPG

- Vårt mål er å utvikle en enkel og effektiv værbeskyttelse som bidrar til nytenking og kostnadsbesparelser i alle bransjer

Kalle Skogstrand - Grunnlegger

01

FIBS

FIBS

- Fast Inflatable Building Systems

Med en enkel sammenstilling og rask oppblåsingstid gir FIBS muligheter for en effektiv og billig montering.
Med integrert hengslet dør, vinduer etter eget ønske og 20 cm vegger som gir god isolasjon passer FIBS for de fleste formål.
FIBS er klargjort for solceller på taket slik at man er selvdrevet på strøm og kan leveres med bakteriefritt belegg som gjør det ypperlig i  situasjoner som krever smittevern.

PRODUKTENE

05

Unike produktserier

WITS

- WeatherProtect Inflatable Tent Series

Grunnstammen i telt fra WeatherProtect er det oppblåsbare luftskjellet som holder konstruksjonen og fungerer som en ramme. Over finner man en slitesterk flersjikts duk av polyamid som er belagt med silikon for enklere renhold.

WITS er utviklet som selvstående enheter uten bunn, dette gir unike muligheter for tildekking av objekter som allerede er plassert ut, montering på tak eller for bruk som garasje.
WITS kan leveres med bunn og endevegger etter ønske.

02

WITS

03

WIAT

WIAT

WeatherProtect Inflatable Arch Tents

Ved å bruke hele moduler og bunn i konstruksjonen gir WIAT en rask og effektiv oppblåstning, samtidig som man har muligheten for et fullisolert telt en rekke størrelser. WIAT finnes i små størrelser fra 6 kvm og helt opp til haller på 200 kvm. Materialene brukt i konstruksjonen gjør at WIAT er Spesielt egnet for lagerhold, verksteder og oppbevaring

Video kommer

ICC

Inflatable Connectable Catamaran

ICC gir mobilitet og nyvinning en helt ny betydning. Med lasteenvte på opptil 5 tonn, mulighet for maskiner og personell gjør ICC en hver forflytning på vann til en lek.

ICC kan kobles sammen og brukes som kjørebru, kobles til en båt som lekter eller ha egen fremdrift via utenbords motor eller vannscooter.

Om du skal frakte materialer eller store menneskemengder er ICC den perfekte løsningen og pakkes i ettertid ned og passer på en Europall

04

ICC

Video kommer

05

IRC

Video kommer

IRC

Inflatable Rescue Catamaran

Med en unik brukervennlighet og 5 moduler gir IRC muligheten ingen andre båter vil kunne gi deg.
ta av sidevangene og få en flytemadrass, bro eller redningsmadrass, sidevangene kan demonteres og dermed brukes til redning under vann, over vann eller som en "jekk". IRC ligger godt i vannet og med 10 HK gjør den hele 28km/t. Med en lasteevne på 1200 kilo og unike festemetoder er IRC et unikt verktøy for både private og bedrifter.

Tar du ut luften, går denne inn i hvilken som helst bil.

 
WP1000.jpeg

Tanken bak WeatherProtect

"Enkel takbeskyttelse med kort monteringstid"

Tanken bak WeatherProtect sine unike produkter er å kunne utfordre dagens eksisterende løsninger for værbeskyttelse og startet som så mye annet som en drøm om å kunne forenkle en prosess som var både dyr og lite effektiv. Etter mange års utvikling har dette resultert i noen av markedets mest spennende produkter innenfor sitt felt.

Under kan du lese historien om WeatherProtect og veien frem til Værbeskyttelse 2.0

 

WeatherProtect 

The Story

Les den unike historien om hvordan WeatherProtect ble til her:

 

KONTAKT OSS

WeatherProtect AS

Værbeskyttelse 2.0

Adresse:

Telefon:

Parallellvegen 72

2092 Minnesund

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon

Epost

© 2020 by WeatherProtect AS